" /> Cypro – Nordic IT Security

Cypro

Cypro

About Cypro:

Så hur skyddar man sig?

Det räcker inte längre med antivirusprogram och brandväggar. Idag måste man ha bättre försvarsmekanismer samt ständig kontroll. Vår vision är att alla företag, oavsett storlek, ska kunna ha tillgång till ett kompetent säkerhetsteam för övervakning av digitala tillgångar och system. De flesta bör även ha koll i realtid. Lösningen på det är att bygga upp ett helt säkerhetscenter (en s.k. SOC).

Vi på CYPRO har utvecklat säkerhetslösningar som är skräddarsydda för företag, www.cypro.se. Genom att koppla upp sig till vår SOC kan man känna sig trygg i att incidenter och sårbarheter hittas och åtgärdas snabbt – allt ett företag behöver för att kunna stå emot dagens it-hot.

Vi började testa tjänsterna på ett litet antal företag men idag kan vi stolt lansera dem till allmänheten. Tack så mycket Axfood och SvenskaJägareförbundet för att ni har varit med och skapat moderna säkerhetstjänster som ständigt utvecklas med nya säkerhetshot.

”Jag skulle rekommendera alla som letar säkerhetspartner att kontakta CYPRO. De fokuserar verkligen på att skapa värde åt oss och gör att vi känner och trygga”, säger Michael Öhrn, IT-chef på Svenska Jägarförbundet

”Vi har låtit CYPRO säkerhetstesta åt oss i flera projekt och sett fantastiska resultat. Vi är väldigt nöjda med både produkt och approach. CYPRO är verkligen lätta att jobba med”, säger Kenneth Korpi, IT-säkerhetschef på Axfood

For more information, please visit: Cypro.se